Films, Series & TV

Krijgt Modern Family tóch een elfde seizoen?

foto: YouTube: Scene_Star
  1. Newschevron right
  2. Krijgt Modern Family tóch een elfde seizoen?

Als Modern Family-fan had je je misschien al neergelegd bij het feit dat er geen nieuwe episodes meer zouden komen met hilarishe Phil-adviezen en sassy Cam-opmerkingen. Goed nieuws, want Sofia Vergara (Gloria in de serie) heeft nu tegen Entertainment Weekly verteld dat er wél een nieuw seizoen van de populaire comedyserie aankomt.

elfde seizoen

Eerder zag het ernaar uit dat het tiende seizoen het laatste zou zijn, maar volgens de actrice begint de cast in augustus met het opnemen van nieuwe afleveringen. "Voor zover ik weet, doen we een elfde seizoen. We zijn allemaal heel enthousiast en blij", aldus Sofia. En met haar waarschijnlijk heel veel fans!

best betaald

De Amerikaanse zender ABC die de comedyserie uitzendt, heeft officieel echter nog niks bevestigd. Wel zouden er eind vorig jaar al onderhandelingen geweest zijn met verschillende castleden over een nieuw seizoen. Voor Sofia levert Modern Family een prima loonstrookje op. Ze is namelijk al jaren 's werelds best betaalde actrice. Vorig jaar verdiende ze met haar acteerklussen maar liefst 42,5 miljoen dollar.

awards

De serie over een samengestelde, diverse familie heeft al tientallen awards gewonnen waaronder meerdere Emmy's en een Golden Globe. Ook in Nederland is Modern Family razend populair. Het duurt waarschijnlijk nog wel even voor we hier nieuwe afleveringen te zien krijgen, dus tot die tijd kun je je vermaken met deze grappige momenten van de familie Pritchett:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie