Naar homepage
Films, Series & TV

'Detective Pikachu'-hoofdrolspeler zegt dat vervolg is geschrapt

foto: Warner Bros.foto: Warner Bros.
  1. Newschevron right
  2. 'Detective Pikachu'-hoofdrolspeler zegt dat vervolg is geschrapt

Slecht nieuws voor de mensen die uitkeken naar een tweede deel van Detective Pikachu. Hoofdrolspeler Justice Smith heeft laten weten dat hij graag zou meewerken aan een vervolg, maar dat je daar niet op moet rekenen.

Geen tweede deel

Vijf maanden voordat Detective Pikachu uitkwam, werd er al aangekondigd dat er een vervolg zou komen. Nu twee jaar later heeft Justice Smith (All the Bright Places) tijdens een interview met Inverse laten weten dat er waarschijnlijk geen deel twee komt.

Groot fan

"Ik zou echt graag mee willen doen met een Detective Pikachu 2. Maar ik weet niet of het er ooit gaat komen", vertelde de acteur. "Laten we maar niet te veel zitten hopen want ik geloof niet dat het er nog komt. Al hoop ik echt van wel. Eerlijk gezegd ben ik een groot fan, dus wie weet. Ik hoop het."

Succesvol

Detective Pikachu is een film van Rob Letterman (Monsters vs. Alien) die uitkwam in 2019. De film wist met een box office van 433 miljoen dollar nog best succesvol te zijn en werd met een score van 67% op Rotten Tomatoes een van de best ontvangen gamefilms in de geschiedenis. Het is niet bekend waarom deel twee precies is geschrapt.

Ster advertentie
Ster advertentie