Films, Series & TV

Chadwick Boseman nog één keer te horen als Black Panther in animatieserie

foto: Marvel Studios
  1. Newschevron right
  2. Chadwick Boseman nog één keer te horen als Black Panther in animatieserie

Je kan komend jaar nog één keer genieten van Chadwick Boseman als Black Panther. De geliefde acteur, die afgelopen zomer overleed, sprak voor zijn dood namelijk nog de stem van de populaire superheld in voor de nieuwe animatieserie What If...?. Dat vertelde Marvel Studios-baas Kevin Feige aan Emmy Magazine.

Nieuwe serie op Disney+

In de nieuwe serie komen verschillende Marvel-personages voorbij in verhalen die losstaan van de eerdere films. Chadwick heeft vier opnamesessies bijgewoond en zal in meerdere afleveringen te horen zijn. What If...? is vanaf komende zomer te zien op Disney+. Dan starten ook de opnames van Black Panther 2, waarin het personage koning T'Challa, net als Chadwick zelf, niet zal terugkeren.

Bij het uitkomen van de trailer van What If...? bleek al dat het voor veel fans emotioneel is om Chadwicks karakter terug te zien, ook al gaat het om een getekende versie. Dat geldt ook voor Kevin Feige: "Achteraf gezien was het erg ontroerend."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Laatste film

Vanaf afgelopen weekend kun je Chadwicks laatste acteerklus bekijken. De Netflix-film Ma Rainey's Black Bottom staat namelijk online. Daarin speelt hij een muzikant in het Chicago van 1927. Zijn collega's, onder wie Viola Davis en Denzel Washington, vertelden in een YouTube-video hoe bijzonder het was om met hem samen te werken. "Hij is een grote ster en een groot plezier om mee te werken", aldus Viola.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie