Films, Series & TV

Opnames 'Black Panther 2' starten in juli 2021

foto: YouTube: Marvel Entertainmentfoto: YouTube: Marvel Entertainment
  1. Newschevron right
  2. Opnames 'Black Panther 2' starten in juli 2021

De opnames van Black Panther 2 starten in juli 2021. Dat melden verschillende bronnen tegenover The Hollywood Reporter. In eerste instantie stonden de opnames gepland voor maart, maar dat ging niet door vanwege het onverwachte overlijden van hoofdrolspeler Chadwick Boseman eerder dit jaar.

Leidende rol voor Shuri

Wie Boseman gaat vervangen in het tweede deel van de film, is nog niet bekend. Wel staat vast dat Letitia Wright (Shuri), Lupita Nyong'o (Nakia), Angela Bassett (Ramonda) en Winston Duke (M'Baku) zullen terugkeren. Lang werd er gespeculeerd of N'Jadaka (gespeeld door Michael B. Jordan) terug zou keren ondanks zijn dood in het eerste deel, maar dat zal naar alle waarschijnlijkheid niet gebeuren. Volgens The Hollywood Reporter gaat Shuri in ieder geval een belangrijkere en leidende rol krijgen in Black Panther 2.

Nieuwe naam

Ook wordt er een grote naam toegevoegd aan de cast. Zo zal acteur Tenoch Huerta, bekend van zijn rol als Rafael Caro Quintero in Narcos: Mexico, de schurk gaan spelen in de film.

Geen Chadwick Boseman

Tot teleurstelling van vele fans, maakte Marvel eerder bekend dat Chadwick Boseman op geen enkele manier terug te zien zal zijn in Black Panther 2. "Er is maar één Chadwick en die is niet langer onder ons", vertelde uitvoerend producent Victoria Alonso tegenover de Argentijnse krant Clarín. "Onze koning is helaas overleden in het echte leven. We nemen momenteel de tijd om te zien hoe we het verhaal kunnen vervolgen. Daarnaast kijken we hoe we dit onverwachte hoofdstuk in ons leven kunnen eren. Het was echt zo pijnlijk en vreselijk."

Ster advertentie
Ster advertentie