Entertainment

Letitia Wright deelt prachtig eerbetoon aan Black Panther-broer Chadwick Boseman

foto: Black Panther
  1. Newschevron right
  2. Letitia Wright deelt prachtig eerbetoon aan Black Panther-broer Chadwick Boseman

Letitia Wright, die in Black Panther het zusje van Chadwick Boseman speelt, heeft voor het eerst uitgebreider gesproken over haar overleden collega. Ze sprak een prachtig eerbetoon in aan de vrijdag overleden Boseman.

kort berichtje op twitter

Eerder kon Letitia het nog niet aan om uitgebreider te reageren op het overlijden an Chadwick. Ze plaatste alleen een kort berichtje op Twitter: "Dit doet pijn. Dit doet zo'n pijn", schreef ze.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'altijd in mijn hart'

Chadwick bleek al vier jaar darmkanker te hebben, maar verzweeg zijn ziekte voor het grote publiek. Ook Letitia wist niet dat hij ziek was, blijkt uit het eerbetoon. Ze vertelt dat ze Chadwick een paar keer berichtjes stuurde, maar dacht dat hij druk was. "Ik wist niet wat je allemaal te stellen had. Tegen de klippen op bleef jij in de tijd die je was gegeven gefocust op je roeping. Ik wou dat ik afscheid had kunnen nemen. Dit doet pijn. Ik vertrouw op God om de wonden te helen. Je blijft altijd in mijn hart."

'geen woorden'

In de post van Letitia beschrijft ze haar gevoelens toen ze hoorde dat Chadwick was overleden. "De zon viel stil die morgen. Hij weigerde te schijnen. Er waren alleen donkere wolken en steeds meer verwarring. Vloeiende tranen, zo diep als rivieren."

"Zo'n mooie ziel. Als jij ergens binnen kwam lopen, was er kalmte. En nu is mijn hart gebroken. Ik zoek naar oude berichtjes, kaarten met jouw handschrift, mijn herinneringen van hoe je mijn hand vasthield, alsof het nooit zou eindigen. Ik dacht dat we meer tijd zouden hebben, nog vele jaren. Ik kan geen woorden vinden om te omschrijven hoe het voelt om deze nieuwe realiteit te moeten accepteren."

Ster advertentie
Ster advertentie