Films, Series & TV

Nasrdin Dchar en Walid Benmbarek zoeken jongeren voor 'life-changing reis'

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Nasrdin Dchar en Walid Benmbarek zoeken jongeren voor 'life-changing reis'

Mocro Maffia-acteurs Nasrdin Dchar en Walid Benmbarek zijn voor een nog onbekend nieuw programma op zoek naar jongeren die met hen op avontuur durven te gaan. In een mysterieuze oproep laten ze weten mensen te zoeken die tussen de 18 en 25 jaar oud zijn, een 'betere versie van zichzelf' willen worden en klaar zijn voor een extreme fysieke, maar ook mentale uitdaging.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Toffe en spannende reis'

"We leven in gekke tijden", begint Nasrdin de video op de Insta van Videoland. "Allerlei crisissen die gaande zijn, polarisatie, social media, fake news..." Allemaal zaken die volgens de acteurs invloed hebben op jongeren. "De mentale weerbaarheid van jongeren is lager dan ooit en dat heeft ons aan het denken gezet", aldus Walid.

Jongeren die klaar zijn voor een "life-changing experience" en een "toffe en spannende reis" worden vervolgens gevraagd om zich aan te melden. Waarvoor precies is nog niet duidelijk, maar de aankondiging lijkt tot dusver te wijzen op een reisprogramma rondom mentale gezondheid en persoonlijke ontwikkeling. "Ga samen met ons een groots avontuur tegemoet."

Covershoot

Nasrdin en Walid staan deze maand samen met hun afgetrainde lijven op de cover van sportblad Men's Health. Daar ging heel wat hard werken aan vooraf, zo schrijven ze op Instagram. "Vijf keer in de week trainen, dieet, zes keer in de week cardio en goed slapen. En dat week in week uit", aldus Nasrdin. "Ik zeg je eerlijk: ik had nooit gedacht dat ik de mindset en de discipline zou hebben om dit voor elkaar te krijgen. En al helemaal niet op mijn 44ste."

Ook voor Walid was het een uitdaging. "Ik hoop hierdoor dat 40-plussers, maar ook jongeren gemotiveerd raken en dat ze i.p.v. thuiszitten, hangen, gamen, drank en drugs naar de gym gaan en zich meer gaan bezighouden met een gezonde lifestyle." Of de fysieke transformatie en de shoot van de acteurs iets te maken heeft met het nieuwe Videoland-programma is (nog) niet duidelijk.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie