Films, Series & TV

Actiefilm 'The Takeover' volgt hacker in Rotterdam die wordt beschuldigd van moord

foto: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Actiefilm 'The Takeover' volgt hacker in Rotterdam die wordt beschuldigd van moord

In de nieuwe Netflix-actiefilm The Takeover komt ethisch hacker Mel in ernstige problemen wanneer ze per ongeluk een groot crimineel netwerk platlegt. Samen met haar blind date moet ze vluchten voor de criminelen, maar ook voor de politie, die haar zoekt op verdenking van moord. Wat deze film extra bijzonder maakt? Het verhaal speelt zich af in Nederland en is grotendeels opgenomen in Rotterdam. De hoofdrollen zijn voor Holly Mae Brood en Géza Weisz.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Verhaal

Holly speelt hacker Mel, die een datalek onschadelijk maakt bij een hightech zelfrijdende bus. Daardoor krijgt ze een groep criminelen achter zich aan, maar ook de politie. Er duikt namelijk een deepfake video op waarin het lijkt alsof ze iemand doodschiet. Terwijl ze overal in de gaten gehouden wordt, probeert ze haar onschuld te bewijzen. Samen met haar date Thomas (Géza Weisz) vlucht ze naar België om daar een oude bekende om hulp te vragen.

'Ferry'

Die oude bekende, genaamd Buddy, wordt gespeeld door Frank Lammers. Hij is bij het internationale Netflix-publiek al bekend vanwege zijn rol in Undercover en Ferry. Verder komt ook Mocro Maffia-acteur Walid Benmbarek voorbij in The Takover.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nederlandse Netflix-films

The Takeover is de derde grote Nederlandse speelfilm die Netflix uitbrengt. Vorig jaar verschenen Ferry, de prequel van de serie Undercover, en Forever Rich, een misdaadfilm over een rapper die wordt overvallen.

The Takeover is vanaf 1 november te zien op Netflix.

Ster advertentie
Ster advertentie