Films, Series & TV

Netflix dropt trailer van 'Undercover'-film 'Ferry'

foto: Netflixfoto: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Netflix dropt trailer van 'Undercover'-film 'Ferry'

Miste jij tijdens het tweede seizoen van Undercover Ferry Bouman ook zo erg? Dan kun je de nieuwe Undercover-film Ferry vast waarderen. Netflix heeft eindelijk de trailer uitgebracht en dat belooft veel goeds.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ferry's grote liefde

Ferry is een prequel van de serie en vertelt het achtergrondverhaal van Ferry Bouman (Frank Lammers). De film vertelt niet alleen het verhaal over de moeilijke jeugd van Ferry, maar ook hoe hij zijn grote liefde Daniëlle (Elise Schaap) heeft leren kennen.

Hasjbaron Brink

De film speelt zich af in 2006 in Amsterdam. Ferry werkte toen voor hasjbaron Brink, een beruchte crimineel én Ferry's mentor. Als op een dag Brinks bende bruut wordt overvallen, raakt zijn zoon levensgevaarlijk gewond. Wanneer de sporen naar een groep in Brabant wijzen, krijgt Ferry de taak om hen te vinden.

Datum

Ferry keert daarvoor terug naar zijn geboorteplaats waar hij jaren geleden uit vluchtte. Hij gaat terug naar zijn familie en het leven op het kamp dat hij had afgezworen. Daar leert hij zijn buurvrouw Daniëlle kennen.

Klinkt spannend, maar wanneer de film op Netlix verschijnt, is nog niet bekend. Daarvoor zul je dus nog even geduld voor moeten hebben.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie