Films, Series & TV

Batgirl en Zatanna krijgen een eigen film

foto: DC Cosmeticsfoto: DC Cosmetics
  1. Newschevron right
  2. Batgirl en Zatanna krijgen een eigen film

Eind vorig jaar liet DC film-president Walter Hamada weten dat er een hoop superheldenfilms worden gemaakt voor de streamingsdienst HBO Max. Tijdens een aandeelhoudersvergadering van Warners moederbedrijf AT&T werd per ongeluk bekend dat Batgirl en Zatanna een eigen film krijgen.

DC-projecten

Tijdens de vergadering was er een slide te zien waar alle geplande DC-projecten opstonden. Naast een film over Batgirl en Zatanna stonden ook The Batman, Black Adam en The Suicide Squad-prequelreeks Peacemaker op de planning. Hoewel het nieuws nog niet officieel is bevestigd, zijn verschillende media ervan overtuigd dat de films er gaan komen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Batgirl-film

Er zijn al jaren plannen om een Batgirl-film te maken. In 2017 werd bekend dat scenarioschrijver Joss Whedon (Justice League) de film zou schrijven en regisseren, maar dat project werd opgeschort toen hij een jaar later opstapte. Nu is scenarioschrijver Christina Hodson (Birds of Prey) ingehuurd om het script op zich te nemen.

Zatanna

Ondertussen gaat ook het gerucht dat superheld Zatanna haar eigen film of serie krijgt. Toen bekend werd dat filmproducent J.J Abrams (Star Wars) zijn eigen Justice League Dark-serie aan het ontwikkelen was, gingen fans ervan uit dat de jonge tovenares Zatanna daar onderdeel van zou uitmaken. Dit bleek echter niet het geval. HBO Max streeft ernaar om Zatanna een eigen film of serie te geven.

Ster advertentie
Ster advertentie