Films, Series & TV

Michael B Jordan maakt regiedebuut in 'Creed III', releasedatum ook bekend

foto: YouTube: Warner Bros Pictures
  1. Newschevron right
  2. Michael B Jordan maakt regiedebuut in 'Creed III', releasedatum ook bekend

Michael B. Jordan gaat de derde film van de Creed-reeks regisseren. Die geruchten gingen al een tijdje rond, maar filmstudio MGM heeft het nieuws nu bevestigd. Daarnaast is de releasedatum nu ook bekend: 23 november 2022. Helaas nog een flinke tijd wachten dus.

Cast

Creed III wordt de eerste film die Michael B. Jordan gaat regisseren. Natuurlijk zal de 33-jarige acteur voor deze film niet alleen achter de schermen aan de slag gaan. Jordan zal daarnaast gewoon weer terugkeren in de rol van Adonis Johnson Creed. Of Sylvester Stallone ook weer in de huid van Rocky Balboa zal kruipen, is nog onbekend. Ook over het verhaal van de film is verder nog weinig bekend.

Reacties

Producent Irwin Winkler, die alle Rocky- en Creed-films heeft gemaakt, laat in een statement weten uit te kijken naar de derde Creed-film: "Ik kan niet genoeg benadrukken hoe enthousiast we zijn dat Michael de derde film in de Creed-serie regisseert. Zijn toewijding aan zijn personage was ronduit buitengewoon en we weten dat dit ook zal gelden voor zijn rol achter de camera, aan het roer van dit geweldige nieuwe deel."

Michael B. Jordan laat weten niet te kunnen wachten om zijn plaats als regisseur in te nemen: "Regisseren is altijd een ambitie van mij geweest, maar de timing moest goed zijn. Creed III is dat moment. Het is een tijd in mijn leven waarin ik zekerder ben geworden van wie ik ben, waarin ik de regie over mijn leven in handen heb, waarin ik volwassen word en groei op professioneel gebied. Ik heb geleerd van de groten, zoals Ryan Coogler en recentelijk Denzel Washington."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie