Films, Series & TV

Rapper Richie wordt overvallen in Nederlandse Netflix Original 'Forever Rich'

foto: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Rapper Richie wordt overvallen in Nederlandse Netflix Original 'Forever Rich'

"Zelfs toen ik nul euro in m'n zak had, wist ik dat ik een miljoen waard was." Dat zijn de woorden van Richie, de rapper die centraal staat in de nieuwe Nederlandse Netflix Original Forever Rich. Vandaag zijn de eerste beelden gedeeld van deze meeslepende film vol talent van eigen bodem.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Rapper wordt overvallen

In Forever Rich zie je hoe Richie, gespeeld door Jonas Smulders (De Oost, Paradise Drifters), zijn carrière tot een steeds hoger level tilt. Maar als hij vlak voor een optreden wordt overvallen door een gewapende bende, komt zijn imago op het spel te staan. Beelden van de overal gaan viraal, waarna er een spannend kat-en-muisspel ontstaat waarbij de jonge artiest alles op het spel zet.

Cast

De film is afkomstig van Gouden Kalf-winnaars Shady El-Hamus en Jeroen Scholten van Aschat, die eerder ook al scoorden met De Libi. Verder bestaat de cast onder anderen uit Daniël Kolf (De Libi, I Don't Wanna Dance), Sinem Kavus (Hoogvliegers), Yootha Wong-Loi-Sing (Hoe Duur Was De Suiker), Hadewych Minis (Bloed, zweet & tranen), Mustafa Duygulu (Catacombe), en Kendrick Etmon (De Libi).

Forever Rich staat vanaf 1 oktober op Netflix.

Ster advertentie
Ster advertentie