Films, Series & TV

Brad Pitt, Leonardo DiCaprio en Margot Robbie in trailer nieuwe Tarantino-film

foto: YouTube: Sony Pictures Entertainment
  1. Newschevron right
  2. Brad Pitt, Leonardo DiCaprio en Margot Robbie in trailer nieuwe Tarantino-film

De grote Amerikaanse regisseur Quentin Tarantino heeft altijd gezegd tien films te willen maken. Momenteel is hij aangekomen bij nummer negen: Once Upon A Time In Hollywood. De eerste trailer is (eindelijk) gedropt en daarin zien we al een deel van de sterrencast voorbijkomen. De regisseur is zelf erg enthousiast over de film waar topacteurs Brad Pitt en Leonardo DiCaprio de hoofdrollen in spelen. Tarantino heeft zelfs aangegeven dat het de film is die het dichtst in de buurt komt van zijn succesvolle Pulp Fiction.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

moord op sharon tate

Leo speelt in Once Upon A Time in Hollywood westernacteur Rick Dalton en Brad is zijn stuntman. Het verhaal speelt zich af in het Hollywood van de jaren zestig en is gelinkt aan de bekende moordpartij door de Manson-familie. Rick Dalton is in de film namelijk de buurman van Sharon Tate, de filmster die vijftig jaar geleden door Charles Manson en zijn sekte werd vermoord. Zij wordt gespeeld door Margot Robbie, die onder andere schitterde in The Wolf of Wall Street en Suicide Squad.

dikke cast

Naast deze drie grote namen is ook de rest van de bomvolle cast veelbelovend. Zo spelen onder andere Al Pacino, Lena Dunham (Girls) en Dakota Fanning (Brimstone) een rol. Ook de onlangs overleden Luke Perry zit in de film. Het is de laatste rol die hij speelde voor zijn dood.

Once Upon A Time In Hollywood draait vanaf 15 augustus in de bioscoop.

Ster advertentie
Ster advertentie