Films, Series & TV

Heel veel actiescènes in James Bond-trailer: 'No Time To Die'

foto: YouTube: James Bond 007
  1. Newschevron right
  2. Heel veel actiescènes in James Bond-trailer: 'No Time To Die'

De nieuwe James Bond-film No Time To Die heeft een spannende trailer gekregen die is vandaag uitgekomen. Voor hoofdrolspeler Daniel Craig is dit zijn vijfde en laatste Bond. Rami Malek speelt deze keer de slechterik en verder zijn er rollen voor Léa Seydoux, Lashana Lynch, Ben Whishaw, Ana de Armas, Naomie Harris, Billy Magnussen, Rory Kinnear, David Dencik, Dali Benssalah, Jeffrey Wright en Ralph Fiennes in de film die 2 april 2020 moet gaan verschijnen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Geniale gek Rami Malek

James Bond heeft in No Time To Die afscheid genomen van zijn hectische bestaan als superspion. Hij chillt rustig op Jamaica, drinkt zijn drankjes en zwemt zijn baantjes. Dat gaat allemaal tranquillo totdat zijn goede vriend van de CIA zijn hulp nodig heeft om een ontvoerde wetenschapper te bevrijden. De missie blijkt gevaarlijker dan gedacht. Het brengt Bond op het spoor van een geniale gek (Rami Malek) die sicke en vooral levensgevaarlijke technologie in handen heeft.

Actie en auto's

De James Bond-trailer zit vol actie en met name auto's lijken dit jaar weer een belangrijke rol te spelen. Zo zien we drie keer een Aston Martin: de DB5, de Vantage en de DBS Superleggera. Daarnaast zit ook de Triumph Tiger 900, een Triumph Scrambler 1200 en de nieuwe Land Rover Defender in de nieuwe 007-film.

Ster advertentie
Ster advertentie