Films, Series & TV

BN'ers worden omgetoverd tot rappers in nieuw programma 'Hiphop Stars'

foto: Foto: BNNVARA
  1. Newschevron right
  2. BN'ers worden omgetoverd tot rappers in nieuw programma 'Hiphop Stars'

In het nieuwe tv-programma Hiphop Stars worden acht bekende Nederlanders voor een avond omgetoverd tot hiphop-artiesten. Samen met verschillende coaches die al naam maakten in de Nederlandse hiphopscene, werken zij aan hun rap-skills om uiteindelijk in de Melkweg op te treden. Het programma is vanaf 21 maart iedere zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1.

Gebaseerd op hun leven

Het programma doet een beetje denken aan Ali B, Op Volle Toeren. De coaches Cho, Keizer, Akwasi, Jayh Jawson en Lauwtje nemen de BN'ers onder hun hoede en steken grote tracks van nu en uit het verleden in een nieuw jasje. De duo's schrijven over dingen die gebaseerd zijn op hun leven. Zo werkt coach Lauwtje samen met Soundos El Ahmadi. Beide dames vinden dat er te weinig plaats voor vrouwen is in deze wereld en maken daar een track over. De lijst met BN'ers bestaat nog uit: Danny de Munk, Ernst Daniël Smid, Fien Vermeulen, Goedele Liekens, Michiel Romeyn, Karin Bloemen en Gregory Sedoc.

Eerste aflevering

In de eerste aflevering van aanstaande zaterdag is cabaretière Karin Bloemen te zien, gecoacht door Jayh. Zij schrijft een nummer over haar misbruikverleden en wat die traumatische gebeurtenis in haar jeugd met haar deed. Ook nieuwslezeres Fien Vermeulen is te zien. Fien overleefde kanker en wil met haar nummer laten zien wat die ziekte met je doet. Zij wordt gecoacht door Keizer.

Foto: BNNVARA

Ster advertentie
Ster advertentie