FunX

Jayh over tune 'All The Girls': "Wij mannen zijn niks zonder vrouwen"

  1. Newschevron right
  2. Jayh over tune 'All The Girls': "Wij mannen zijn niks zonder vrouwen"

Jayh dropte afgelopen week zijn nieuwe tune All The Girls die hij opdraagt aan alle vrouwen op de wereld. De track is al de hele week te horen als Champions Leak in Start met Fernando. Tijd om hem uit te nodigen in de studio en meer te weten te komen over deze veelzeggende track.

Inspiratiebronnen
In de videoclip van All The Girls wordt Jayh omringd door verschillende vrouwen. De dames houden een bord vast met allerlei sterke en inspirerende quotes over vrouwen. De inspiratie voor dit nummer haalde Jayh voornamelijk uit de belangrijkste vrouwen in zijn leven. "Dat zijn mijn moeder, mijn vriendin, mijn zusje en nichtjes. Ik heb een hoop geleerd van deze bijzondere vrouwen en leer nog steeds van ze. Van me broek aantrekken tot de deur openhouden voor een vrouw. Mijn moeder zei ook weleens: 'Laat me je vrienden zien en dan vertel ik je wie jij bent.'"

Let's hear it for the ladies

Vaak genoeg worden er liedjes over powervrouwen gemaakt, maar dan door vrouwen zelf. Natuurlijk mogen (en moeten!) de ladies het ook horen van de mannen dat ze die power hebben. Jayh hoorde de harde beat van Spanker en wist dat hij hier iets moois van moest maken.

"Ik dacht: ik kan een liedje maken over alle vrouwen die ik mijn leven ben tegengekomen, maar ik kan ook een liedje maken over wat ik echt vind van vrouwen en misschien nooit eerder gezegd heb in een liedje. [...] Ik denk dat ik wel bekendsta om het maken van nummers die vrouwen liefdevol ophemelen. Dat is altijd wel mijn ding geweest, maar ik heb nooit letterlijk gezegd: besef dat wij mannen weten dat we zonder jullie niks zijn."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Karaokespel

Voor deze gelegenheid werd er ook een speciale versie van het karaokespel gespeeld. Jayh kreeg namelijk verschillende tracks van allerlei powervrouwen. Niet alleen dat, hij werd ook nog eens verrast door zijn zoontje met een bijzonder nieuwtje. Check het hieronder!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie