Films, Series & TV

Netflix zet trailer online van zombiefilm 'Army of the Dead'

foto: YouTube: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Netflix zet trailer online van zombiefilm 'Army of the Dead'

De superheldenfilm Zack Snyder's Justice League kwam nog geen maand geleden uit en het is alweer tijd voor een nieuwe film van de bevlogen regisseur. Netflix zette gisteren namelijk de trailer online van de zombiefilm Army of the Dead.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Behendige zombies

Kenners van Zack Snyders werk weten dat de regisseur met zijn eerste film Dawn of the Dead in 2004 meteen doorbrak. De remake van de gelijknamige klassieker uit 1978 is misschien niet zo geliefd als het origineel, maar werd wel een groot succes. In Army of the Dead zien we Snyder terugkeren naar zijn roots met wederom een actievolle film met behendige zombies.

Dave Bautista in de hoofdrol

In de trailer is Guardians of the Galaxy-ster Dave Bautista te zien, die de hoofdrol op zich neemt. Als oorlogsveteraan Scott Ward werkt hij in een restaurant, totdat casinobaas Bly Tanaka hem een aanbod doet dat hij niet kan weerstaan: binnen 32 uur 200 miljoen dollar terugvinden in een stad die overspoeld is door zombies. Ward besluit op het aanbod in te gaan en verzamelt een team om zich heen om dit doel te bereiken.

21 mei op Netflix

Het script is geschreven door Zack Snyder zelf in samenwerking met scenarioschrijvers Shay Hatten en Joby Harold. Fans van zombiefilms hoeven gelukkig niet lang te wachten, want de film verschijnt 21 mei op Netflix.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie