Films, Series & TV

Netflix zet trailer van nieuwe horrorfilm 'Things Heard & Seen' online

foto: Netflixfoto: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Netflix zet trailer van nieuwe horrorfilm 'Things Heard & Seen' online

Zin om te griezelen? Dan zit je met de nieuwe Netflix Original-film Things Heard & Seen goed. De film is gebaseerd op het gelijknamige en geprezen boek van Elizabeth Brundage. Netflix heeft vrijdag de gloednieuwe trailer online gezet.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Sinistere duisternis

Things Heard & Seen vertelt het verhaal van een stel dat van Manhattan naar een historisch gehucht in de Hudson Valley verhuist. Al snel komen ze erachter dat hun huwelijk een sinistere duisternis bevat die goed past bij de geschiedenis van hun nieuwe huis.

Cast

De hoofdrollen worden gespeeld door James Norton (Grantchester, Little Women) en Amanda Seyfried (Mean Girls, Mammia Mia). De rest van de cast bestaat uit onder anderen Natalia Dyer (Stranger Things), Alex Neustaedter (A-X-L), Rhea Seehorn (Better Call Saul) en F. Murray Abraham (Homeland).

Wanneer online?

Things Heard & Seen is een film van schrijvers en regisseurs Shari Springer Berman en Robert Pulcini. Dit duo kun je kennen van American Splendor en The Nanny Diaries. De mysterieuze griezelfilm is vanaf 29 april te zien op Netflix.

Ster advertentie
Ster advertentie