Films, Series & TV

Netflix dropt spannende Spaanse serie 'El Inocente'

foto: YouTube: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Netflix dropt spannende Spaanse serie 'El Inocente'

Series zoals La Casa De Papel en Narcos zijn immens populair. Daarom gaat Netflix vrolijk verder met het droppen van Spaanstalige series, zo is vanaf vandaag El Inocente te zien. Wordt dit de nieuwe Spaanse hitserie?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Negen jaar vastgezeten

El Inocente gaat over Mateo (Mario Casas), die negen jaar in de gevangenis zat, omdat hij per ongeluk een man doodde toen hij een ruzie probeerde te sussen op straat. Nadat hij vrijgelaten wordt, probeert Mateo zijn leven weer op te pakken met zijn vrouw Olivia, maar dat gaat niet gemakkelijk.

Nieuwe nachtmerrie

Terwijl zijn vrouw op zakenreis is, krijgt Mateo een schokkend telefoontje van haar, waarna hij opnieuw in een nachtmerrie terechtkomt en er alles aan moet doen om de waarheid te ontdekken. Maar dat is nog niet alles. Nadat een non dood wordt gevonden, wordt Mateo namelijk opnieuw verdacht van een misdaad.

'The Innocent'

De titel van de serie betekent 'de onschuldige' en de serie is gebaseerd op het boek The Innocent van de Amerikaanse auteur Harlan Coben. Het is niet de eerste verfilming van een van zijn boeken. Zo zijn op Netflix ook Safe, The Stranger en The Woods te zien.

Ster advertentie
Ster advertentie