Films, Series & TV

Donkey Kong maakt korte metten met Mario in nieuwe trailer 'The Super Mario Bros. Movie'

foto: YouTube: Illumination
  1. Newschevron right
  2. Donkey Kong maakt korte metten met Mario in nieuwe trailer 'The Super Mario Bros. Movie'

The Super Mario Bros. Movie laat nog even op zich wachten, maar om fans alvast warm te krijgen voor de release heeft Nintendo een gloednieuwe trailer uitgebracht. Het is de tweede trailer van langverwachte animatiefilm die de uitgever tot nu toe heeft losgelaten.

"Nu ga je dood"

De 30 seconden durende trailer toont het iconische personage in een arena waar hij het opneemt tegen niemand minder dan zijn oorspronkelijke aartsrivaal Donkey Kong. Helaas voor de Italiaanse loodgieter maakt Donkey Kong al snel korte metten met hem. Mario laat echter niet zomaar over zich heen lopen en gebruikt een power-up waardoor hij in een kat verandert. De trailer eindigt met Donkey Kong die Mario uitlacht vanwege zijn outfit en hem vervolgens vreselijk nieuws brengt, namelijk: "Nu ga je dood."

De scène uit de nieuwe trailer kwam ook al voor in de eerste beelden van The Super Mario Bros. Movie. Daarin sprak Donkey Kong geen woord, maar in de nieuwe trailer krijgen fans eindelijk Seth Rogen te horen als de wereldbekende gorilla.

Cast

The Super Mario Bros. Movie wordt geregisseerd door Aaron Horvath en Michael Jelenic en zit bomvol stemmen van bekende acteurs. Naast Seth Rogen als Donkey Kong heeft Chris Pratt de eer gekregen om de stem van Mario in te spreken en spreekt Anya Taylor-Joy de stem van Prinses Peach. Ook is Jack Black te horen als Bowser.

The Super Mario Bros. Movie moet op 5 april in Nederlandse bioscopen verschijnen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie