Films, Series & TV

Marvel deelt eerste beelden van 'Eternals' met o.a. Angelina Jolie

foto: YouTube: Marvel Entertainment
  1. Newschevron right
  2. Marvel deelt eerste beelden van 'Eternals' met o.a. Angelina Jolie

Marvel heeft de eerste, veelbelovende beelden gedeeld van de langverwachte nieuwe superheldenfilm Eternals. De film, geregisseerd door Oscar-winnares Chloé Zhao, verschijnt op 4 november in de bioscoop en heeft een indrukwekkende cast bomvol grote namen. In de nieuwe trailer zie je hun personages voor het eerst uitgebreid in hun superheldenlooks.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Cast

In de nieuwe, 26e Marvel-film worden de onsterfelijke Eternals na duizenden jaren ondergedoken te hebben gezeten herenigd om de aarde te beschermen tegen hun kwaadaardige tegenhangers, de Deviants. Angelina Jolie (Thena) speelt een grote rol in de film en ook de rest van de acteurs zijn niet mis. Zo zie je onder anderen Richard Madden (Ikaris), Gemma Chan (Sersi), Salma Hayek (Ajak), Lauren Ridloff (Makkari), Kit Harrington (Dane Whitman), Brian Tyree Henry (Phastos), Kumail Nanjiani (Kingo) en Lia McHugh (Sprite).

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Andere Marvel-releases

Voordat Eternals in de bioscoop verschijnt, komen er eerst nog wat andere Marvel-films uit. Zo staat Black Widow gepland voor 9 juli en Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings voor 3 september. Later in het jaar, op 17 december, komt ook Spider-Man: No Way Home nog uit.

Ster advertentie
Ster advertentie