Films, Series & TV

Populaire serie 'Suits' stopt na negen seizoenen

  1. Newschevron right
  2. Populaire serie 'Suits' stopt na negen seizoenen

Slecht nieuws voor de liefhebbers van de advocatenserie Suits. De makers hebben aangekondigd dat de serie na negen seizoenen gaat stoppen. Toch hoeven fans niet helemaal afscheid te nemen van de serie. De makers zijn druk bezig met het opnemen van een spin-off.

Serie

Waarom de serie stopt is niet helemaal duidelijk. Volgens Dailymail liep het niet helemaal lekker met de kijkcijfers. Het eerste seizoen begon met gemiddeld 4,6 miljoen kijkers en seizoen acht had er 1,2 miljoen. Volgens het Amerikaanse blad Variety zal het laatste seizoen uit tien afleveringen bestaan. Wanneer het in Nederland te zien zal zijn is nog onbekend.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meghan Markle

Een bekend gezicht in Suits was natuurlijk Meghan Markle. Ze was zes seizoenen te zien als juridisch medeweker Rachel Zane. Ze verliet de serie aan het eind van het zevende seizoen vanwege haar huwelijk met de Britse prins Harry.

Spin-off

Er is gelukkig niet alleen maar slecht nieuws, want de makers zijn op dit moment druk bezig met het opnemen van een spin-off. Deze nieuwe serie gaat Pearson heten en draait om de powervrouw van het advocatenkantoor. Het verhaal gaat verder op het plot van het laatste seizoen van Suits.

Ster advertentie
Ster advertentie