Films, Series & TV

Netflix on fire met Daredevil S03 en trailers voor Luke Cage & Iron Fist

  1. Newschevron right
  2. Netflix on fire met Daredevil S03 en trailers voor Luke Cage & Iron Fist

In San Diego is momenteel de Comic-Con aan de gang en dat leek Netflix de perfecte plek om een beetje op te scheppen over hun Marvel superheldenbrigade. En geef ze eens ongelijk. Met een nieuw seizoen Daredevil, de eerste beelden van Luke Cage en Iron Fist en een teaser naar The Defenders, hadden ze genoeg om de blits mee te maken.

Luke Cage

Na twee seizoenen Daredevil en één seizoen Jessica Jones is het nu de beurt aan Carl Lucas A.K.A. Luke Cage om orde op zaken te stellen in New York. In tegenstelling tot zijn voorgangers, die in de nachtelijke uren het liefst door Hell's Kitchen slenteren, ontvangt Luke zijn post in Harlem. Hij is daar ondergedoken nadat hij uit een gevangenis is ontsnapt waar ze in het geheim freaky experimenten op hem uitvoerden. Mooi klote natuurlijk, maar hij is er wel belachelijk sterk door geworden. Elluk nadeel hep sun foordeel, zullen we maar zeggen.

Luke Cage is vanaf 30 september te zien bij Netflix.

Iron fist

Niet alleen Luke Cage wordt door Netflix aan de Marvel-stal toegevoegd, ook Cage's partner in crime Iron Fist krijgt zijn eigen serie. Hoe gaan we al die prettigheid in godsnaam ooit allemaal wegkijken?! Na een tijdje solo aan gerotzooit te hebben, besluit Daniel Rand (Iron Fist) samen met Luke Cage 'n bedrijfje op te richten, Heroes For Hire. Voor een schappelijke prijs halen zij die ultra HD flatscreen op bij 't huis van je ex. Super handig. Benieuwd of dat ook in 't eerste seizoen van Iron Fist zit.

Het is nog niet bekend wanneer Iron Fist te zien zal zijn, maar met Luke Cage in september en de nieuwe Daredevil in maart/april volgend jaar lijkt er ruimte voor een mooi begin van 2017.

Nieuw seizoen daredevil

Komt er dan helemaal geen einde aan deze goednieuwsshow?! Nee. Naast de nieuwkomers heeft Netflix namelijk ook bekendgemaakt dat oudgediende Matt Murdock zich weer in z'n paarse latex mag hijsen voor een derde seizoen van Daredevil. OMG! Vloog de boel in seizoen twee op het laatst nogal uit de bocht, de introductie van The Punisher maakte een hoop goed. Benieuwd wat ze deze keer uit hun hoge hoed gaan toveren. Uit de teaser valt in ieder geval nog niet zoveel op te maken. Lees: daar kun je helemaal niks mee.

Op basis van de voorgaande seizoenen valt te verwachten dat het derde seizoen van Daredevil ergens in maart/april 2017 online komt.

The defenders

Maar we hebben nu dus Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage én Iron Fist, die in New York een beetje met de spierballen lopen te rollen, moeten die niet gewoon een clubje oprichten? Ja, dat moeten ze zeker en dat clubje heet The Defenders! De kers op de taart, klap op de vuurpijl, icing on the cake op de San Diego Comic-Con was de aankondiging van het eerste seizoen van The Defenders. Deze zal nog wel even op zich laten wachten, maar dan hebben we iets om naar uit te kijken. Iets om heel erg naar uit te kijken.

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar de dag is nog maar net begonnen en ik ben al helemaal bekaf van al dit goeie nieuws.

Ster advertentie
Ster advertentie