Films, Series & TV

Video: Dit had het schokkende einde van de film Get Out kunnen zijn

  1. Newschevron right
  2. Video: Dit had het schokkende einde van de film Get Out kunnen zijn

Heb je film Get Out nog niet gezien? Ten eerste: ga hem snel kijken! Ten tweede: klik dan nu weg, spoiler alert!

Regisseur Jordan Peele vertelde in maart al dat er ook een alternatief einde van de film Get Out bestond. Een einde dat de uiteindelijke versie van de bioscoopfilm niet heeft gehaald. In dit einde loopt het een stuk minder gelukkig af met hoofdpersoon Chris. Deze alternatieve scène is nu te zien op de DVD en blu-ray van de film onder 'alternate ending'.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Goed einde

Om je geheugen even op te frissen, in de bioscoopversie loopt de film af met een politieauto die aankomt rijden bij Chris. Net nadat Chris, uit zelfverdediging, de hele Armitage familie heeft vermoord. Net op het moment dat de kijker denkt dat Chris flink in de problemen zit, is het zijn vriend Rod die uit de politie-auto stapt om hem te helpen.

Slechte afloop

In het alternatieve einde is het wel de politie die bij de crime scene komt aangereden. Ze arresteren Chris. Vervolgens zie je een scène waarin vriend Rod langsgaat bij Chris in de gevangenis. Hij probeert hem te helpen zijn verhaal op orde te krijgen, zodat hij vrijgelaten kan worden. Chris heeft echter al de hoop opgegeven en realiseert zich hoe hopeloos de situatie is. Hij sluit af met de zin:"Ik heb ze tegen kunnen houden". Hij heeft daar alleen wel zijn eigen vrijheid voor moeten opofferen.

Je kunt het alternatieve einde hier bekijken.

Ster advertentie
Ster advertentie