Films, Series & TV

Dít zijn de eerste beelden van Berlín, de spin-off van 'La Casa de Papel'

foto: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Dít zijn de eerste beelden van Berlín, de spin-off van 'La Casa de Papel'

La Casa de Papel-fans opgelet: Netflix heeft vandaag eindelijk de trailer van de nieuwe spin-off serie Berlín gedeeld. De veelbelovende beelden weergeven het leven van het personage gelijknamige personage terwijl hij één van zijn allergrootste overvallen opzet.

Berlín

Berlín speelt zich af voor de geliefde serie La Casa de Papel. In de serie wil Berlín, die al voorkwam in La Casa de Papel als de halfbroer van El Professor, een overval plegen met 44 miljoen euro aan juwelen als buit. In het Franse Parijs stelt hij een team samen dat hem zou moeten helpen om deze overval te laten slagen.

Buiten spanning kunnen we ook de gezonde dosis liefde in de serie verwachten. Zo weergeeft de trailer dat Berlín hartstikke verliefd is op iemand die getrouwd blijkt te zijn. De serie is vanaf 29 december te bingewatchen op Netflix.

La Casa de Papel

De spin-off van La Casa de Papel is vernoemd naar de personage Berlin. We kennen hem van de eerste twee seizoenen, waarin hij gaandeweg steeds belangrijker werd. Aan het einde van het tweede seizoen offerde de meesterdief en ook halfbroer van El Professor zichzelf op om de rest van de bende te beschermen.

Meer dan een jaar geleden werd er bekend gemaakt dat het verhaal van Berlin, die gespeeld wordt door Pedro Alonso, nog niet voorbij is.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie