Films, Series & TV

Docu: hoe FunX-reporter Jeansen achtervolgd wordt door verleden als ex-bendelid van The Bloods

  1. Newschevron right
  2. Docu: hoe FunX-reporter Jeansen achtervolgd wordt door verleden als ex-bendelid van The Bloods

Van bendelid tot rolmodel, het is de perfecte omschrijving voor FunX-reporter Jeansen, die in 2016 zelfs de NTR Radioprijs won. In de documentaire Lost Boys, 5 jaar later, wordt pijnlijk zichtbaar dat, hoe hij ook z'n best doet om zijn leven te beteren, het verleden hem toch blijft achtervolgen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

fucked up systeem

Jeansen heeft ruim vijf jaar gevangen gezeten, was lid van de bende The Bloods en schroomde niet voor onder andere gewapende overvallen. En dat is te zien in de documentaire Lost Boys, die vijf jaar geleden uitkwam. Eigenlijk is het tijd om vooruit te kijken, maar toch lukt het hem niet helemaal. De vervolgdocumentaire, waarvoor hij twee jaar lang is gevolgd, laat zien hoe Jeansen van zijn schulden probeert af te komen en hoe het systeem hem zwaar laat zitten.

De documentaire is 4 maart te zien om 21.00 uur op NPO 2.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

OP JE MONNIE

Heb je schulden? En lijkt het alsof er geen licht is aan het einde van de tunnel? Je bent niet de enige! Het schuldensysteem is fucked up en soms heb je misschien het gevoel dat je niet gehoord wordt, maar FunX is er voor je. Samen met jou wil FunX de schuldenproblematiek in Nederland aanpakken en daarom zet FunX zich met het project #opjemonnie een jaar lang in voor jongeren met schulden.

Ster advertentie
Ster advertentie