FunX

Jeansen gaat voor het eerst kamperen en jij kan hem volgen

  1. Newschevron right
  2. Jeansen gaat voor het eerst kamperen en jij kan hem volgen

FunX-reporter Jeansen gaat dit weekend voor het eerst in zijn leven kamperen. Hij gaat dat doen op Lowlands, maar heeft geen flauw idee wat hem daar straks te wachten staat: "Ik heb nog nooit gekampeerd of nagedacht over kamperen", zei hij bij Morad & Dyantha. "Ik ben ook nog nooit op Lowlands geweest, dus ik doe alles voor het eerst."

Kamperen is leuk, maar...

Jeansen heeft zijn vrienden al gevraagd naar hun kampeerervaringen, maar daar hield hij vooral gemengde gevoelens aan over: "Een paar zeggen dat kamperen leuk was... toen ze tien jaar oud waren. Anderen zeggen dat het leuk is, maar ook dat ik het na een regenbui nooit meer ga willen doen. Iedereen zegt dat het leuk is met een kanttekening. Daarom ben ik bang voor die 'maar'."

Campingquiz

Natuurlijk weet Jeansen dat hij een tent nodig heeft, maar verder kan hij wel wat hulp gebruiken. Op zijn eigen Insta Stories vraagt onze held al aan zijn volgers wat hij absoluut mee moet nemen. Morad & Dyantha deden alvast de eerste check door hem te confronteren met een campingquiz vol vragen over wat mogelijk zijn nieuwe hobby kan gaan worden: kamperen!

Volg Jeansen op Lowlands

De avonturen van Jeansen kan je volgens via Instagram/funxfm en de Insta Stories van FunX. Iedereen mag meebeslissen welke optredens hij op Lowlands moet meepakken. De kampeertips stroomden ook alvast binnen. De meest opvallende zetten we op een rijtje: Let op dat je luchtbed niet lek is. Koop ingeblikt voedsel en vergeet de blikopener niet. Neem een zaklamp mee en vergeet vooral de batterijen niet. Wat moesten we toch zonder de FunX-luisteraars!

Ster advertentie
Ster advertentie