Films, Series & TV

Leafs in tranen na cover van 'Tokio' in 'Ali B op Volle Toeren'

foto: YouTube: AVRO TROS
  1. Newschevron right
  2. Leafs in tranen na cover van 'Tokio' in 'Ali B op Volle Toeren'

In Ali B op Volle Toeren brengt Ali elke aflevering twee compleet verschillende Nederlandse artiesten bij elkaar. Deze week gingen Leafs en zangeres Trijntje Oosterhuis met elkaars muziek aan de slag en het resultaat mag er zijn. Leafs maakte samen met Ali B een heerlijke rapversie van Trijntjes nummer Touch Me There. De zangeres maakte op haar beurt een gevoelige versie van Leafs' track Tokio die ervoor zorgde dat de jonge rapper wat traantjes moest laten tijdens het optreden.

Tokio

De originele versie van Tokio is een uptempo raptune, maar Trijntje gaf er een erg gevoelige draai aan. Niet alleen Leafs werd diep geraakt door het optreden van de zangeres, maar ook veel kijkers vonden de cover geweldig. Iemand schreef op Twitter: "Het is lang geleden dat een nummer mij zo erg geraakt heeft. Het is gewoon prachtig gezongen en geschreven!"

Na afloop van de uitzending vertelde Leafs over wat het optreden met hem deed: "Ik denk dat mijn tranen genoeg hebben gezegd. Het raakte me heel diep, maar het heeft me tegelijkertijd ook een zetje in mijn rug gegeven. Een gevoel van: je kunt echt alles doen wat je wilt."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Touch Me There

Leafs maakte samen met Ali B zijn eigen versie van Trijntjes nummer Touch Me There. Dit is eigenlijk een popnummer met dance vibes, maar het duo maakte er een zoetsappige raptune van zoals alleen zij dat kunnen. Leafs en Ali waren dusdanig tevreden met het resultaat dat ze de track ook meteen officieel uitgebracht hebben.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie