FunX

Leafs trots op moeder die in de zorg werkt: "Ze is een heldin"

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Leafs trots op moeder die in de zorg werkt: "Ze is een heldin"

We zitten in Nederland alweer een aantal weken in thuisquarantaine en dat betekent dat iedereen, ook je favoriete artiesten, de lockdown life meemaakt. In Start belde Fernando met Leafs om te checken hoe de rapper met de lockdown omgaat. Zo vertelde Leafs trots over zijn moeder die in de zorg werkt en wat hij als eerste gaat doen zodra de lockdown voorbij is.

"Mijn moeder is een heldin"

Doordat Leafs' moeder in de zorg werkt, maken zij de coronacrisis van extra dichtbij mee. De rapper vertelt dat hij dat in het begin eng vond, maar een ding is zeker: hij is ontzettend trots op zijn mams. "Mijn moeder is zo zelfverzekerd, zo van: dit is mijn werk en dit is waarvoor ik leef. Dan maak je je op een gegeven moment ook niet meer druk en is het zo van: mijn moeder is een heldin. Dat was ze al natuurlijk, maar nu kan ze ook een heldin zijn voor andere mensen."

De rapper vertelt ook dat hij een dag nadat de coronamaatregelen werden ingevoerd eigenlijk een weekje op vakantie zou gaan naar Dubai met zijn familie. Dat ging helaas niet door, maar Leafs weet al wat hij gaat doen als deze hele coronacrisis voorbij is: "Ik denk dat we meteen een ticket boeken naar een warm land om even te ontspannen."

Japan

Maar Leafs is ook van plan om Japan weer te bezoeken. Hij besloot een tijdje terug te emigreren naar het Aziatische land, maar dat ging uiteindelijk niet door. Hoewel hij heel erg gefascineerd raakte door de Japanse cultuur en vibe, kreeg hij een reality check waar hij niet omheen kon. "Toen ik vertelde dat ik zou emigreren, kreeg ik DM's van huilende fans. Ik dacht: nee, dit kan ik niet doen man. Ik hoor gewoon thuis in Almere. I love my people. Misschien fix ik een vakantiehuisje in Japan. [...] Iedereen is heel chill daar, je wordt gewoon met open armen ontvangen."

Leafs denkt eraan om extra Japanse lessen te nemen, zodat hij wat Japanse lines kan gooien in zijn toekomstige tunes. Qua muziek heeft de rapper in de tussentijd niet stilgezeten. Zo dropte hij afgelopen vrijdag nog zijn nieuwe track It's a Murda. Check 'm hieronder!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie