Naar homepage
FunX

Social Talk: Leafs doet Naruto Run en Terrence Howard krijgt Hollywoodster

bron: Instagram: Kim Kardashian, TheShadeRoom
  1. Newschevron right
  2. Social Talk: Leafs doet Naruto Run en Terrence Howard krijgt Hollywoodster

Wat is er vandaag allemaal op de socials gebeurd? Waarom doet Leafs de 'Naruto Run'? Welke rapper had een crush op Katja Schuurman? Check het hier!

Cassie showt zwangere buik

De net verloofde Cassie is al een tijdje zwanger, maar in dit filmpje showt ze nog even hoe haar buikje er een paar maanden geleden uitzag. Nog even en dan is er een mini-Cassie op de wereld!

Josylvio dropt foto als kind en zijn crush Katja

Josylvio is een challenge begonnen: de #vroegerchallenge. Hij doet er gelijk zelf ook mee en post een cute foto van zichzelf als kind én een foto van zijn oude crush: Katja Schuurman.

Ashafar doet mee aan challenge

Nadat Josylvio zijn throwback-foto en crush online gooide, werd Ashafar uitgedaagd mee te doen. En dat doet hij dan ook met en hele schattige foto van zichzelf:

Terrence Howard krijgt Hollywoodster

Terrence Howard gaat lekker! Niet alleen viert de acteur de serie-finale zijn hitserie Empire, ook heeft hij een Hollywood Star of Fame te pakken. Shine, shine dus!

Kim gooit een throwback

'The simple life': Kim Kardashian dropt een foto van haarzelf zo'n twintig jaar geleden toen haar leven nog iets minder hectisch was, onderweg naar zus Kourtney.

Kevin dropt beelden nieuwe track

Kevin laat in een filmpje nieuwe shots zien van zijn upcoming single Mooi. Vrijdag komt 'ie online!

LEAFS doet Naruto run in Tokio

Leafs dropt binnenkort een nieuw soloalbum en voor de opnames ging hij naar Tokio. De rapper is ook in Japan voor het schieten van zijn nieuwe YouTube-serie: 'Leafs In Japan'. Op Insta post hij een voorproefje en zie je hem helemaal gek worden om het feit dat hij ook echt in Japan is! Ook laat hij zijn versie van de 'Naruto run' zien...

Jandino's zoontje spreekt Koreaans

Een wel heel schattig filmpje van Jandino's zoontje Elijah is opgedoken. In het filmpje vertelt Elijah aan zijn vader welke Koreaanse woorden hij wel niet allemaal weet. Cuteness overload!

Ster advertentie
Ster advertentie