Up 2 Date

Jandino ontvangt doodsbedreigingen na grappen over Johan Derksen

foto: youtube/Veronica Inside
  1. Newschevron right
  2. Jandino ontvangt doodsbedreigingen na grappen over Johan Derksen

Jandino Asporaat presenteerde maandagavond het Gala Voetballer van het Jaar en maakte daar wat harde Je Moeder-grappen, onder andere over Johan Derksen. Het publiek kon de grappen wel waarderen. Op Twitter schreven sommigen dat ze het zelfs goed vonden dat hij van zich af wist te bijten, nadat Derksen hem zo veel kritiek had gegeven. Anderen konden de grappen niet waarderen en er waren zelfs mensen die het moment grepen als een vrijbrief om doodsbedreigingen naar Jandino op te sturen. "Via social media, naar mijn kantoor en zelfs mijn privé telefoonnummer achterhaald en daar de meest hatelijke berichten sturen. Er is mij geen ziekte gespaard gebleven."

Gal spuwen

Jandino zegt dat hij de diepgewortelde haat voor buitenlanders vooral heftig vond in de berichten die hij via al die kanalen ontving. Hij kan zich niet voorstellen dat dat naar boven komt door een Je Moeder-grap. "Dit zat altijd al in je. Je was gewoon aan het wachten op een moment dat jij je gal kon uit spuwen."

Wereld veroveren

De comedian schrijft dat hij hard werkt en heel positief is en dat het niemand gaat lukken om hem neer te halen. "Mijn leven is te mooi en er is dus geen enkele reden voor mij om überhaupt te reageren op hen. (...) Wat ik ga doen is de wereld veroveren. Dan geef ik ze wat om over te praten. Ik ben zo gezegend met mijn familie, mijn vrienden en al mijn fans."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie