Naar homepage
Films, Series & TV

Nieuwe Spike Lee-film met Chadwick Boseman ('Black Panther') komt uit op Netflix

foto: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Nieuwe Spike Lee-film met Chadwick Boseman ('Black Panther') komt uit op Netflix

De bioscopen zitten nog altijd potdicht en de meeste films zijn uitgesteld, maar gelukkig brengt Netflix de ene na de andere topfilm uit. Ditmaal gaat het om de nieuwste film van Spike Lee, Da 5 Bloods.

Vietnamoorlog

Dat heeft de regisseur gisteren op Twitter aangekondigd en hij deelde daarbij ook de eerste poster van de film. Da 5 Bloods gaat over vier Afro-Amerikaanse soldaten, onder leiding van Black Panther-acteur Chadwick Boseman, die terugkeren naar Vietnam om daar het stoffelijk overschot van hun voormalige leider en een verborgen schat op te speuren. Tevens worden ze geconfronteerd met de ravage die de oorlog heeft aangericht.

Droom die uitkomt

Chadwick noemde de rol in de film 'een droom die uitkomt'. De acteur gaf in een interview met Entertainment Weekly aan dat hij al zijn hele leven opkijkt tegen Spike Lee en altijd al heeft willen werken met hem.

Hoge verwachtingen

Lee's laatste film, BlacKKKlansman, was genomineerd voor meerdere Oscars en een groot succes. De verwachtingen voor deze film zijn dan ook hooggespannen. Da 5 Bloods is vanaf 12 juni te zien is op Netflix.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie