Films, Series & TV

Ook deze acteurs gaan waarschijnlijk in remake 'De Kleine Zeemeermin' spelen

foto: AFP/EPA
  1. Newschevron right
  2. Ook deze acteurs gaan waarschijnlijk in remake 'De Kleine Zeemeermin' spelen

Disney is druk bezig met het verzamelen van de cast voor de remake van De Kleine Zeemeermin. Begin deze maand werd zangeres Halle Bailey bekendgemaakt als de nieuwe Ariël, maar wie de rollen van Ursula, koning Triton en prins Eric gaan vervullen, is nog niet officieel bekend. Wel zijn er geruchten en gesprekken gaande en als die waar blijken te zijn, wordt het een interessante cast!

Harry Styles als Prins Eric

One Direction-zanger Harry Styles schijnt volgens The Hollywood Reporter in gesprek te zijn over de rol van de knappe Prins Eric. Harry maakte in 2017 zijn acteerdebuut in de oorlogsfilm Dunkirk. Twee verliefde zangers in de hoofdrol zou erop kunnen wijzen dat de film een lekkere muzikale remake wordt...

Foto: AFP

Melissa McCarthy als Ursula

Ook over de rol van zeeheks Ursula zijn gesprekken gaande. Variety liet weten dat de kans zeer groot is dat Melissa McCarthy in de huid van deze slechterik zal kruipen. Deze actrice kun je kennen van comedy's als The Heat, Spy en Bridesmaids.

Foto: AFP

Javier Bardem als koning Triton

Nadat fans namen van Idris Elba en Terry Crews voorstelden voor de rol van Ariëls vader, Koning Triton, is het volgens The Hollywood Reporter de Spaanse Javier Bardem waarmee Disney in gesprek is. Deze Oscar-winnende acteur speelde eerder in onder andere Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, Skyfall en Vicky Cristina Barcelona.

Foto: EPA

Botje en Jutter

Voor de beste vrienden van Ariël, het visje Botje (Flounder) en de meeuw Jutter (Scuttle), heeft Disney ook al acteurs op het oog. Zo zou Jacob Tremblay's stem, bekend van zijn hoofdrol in Room, geschikt zijn voor Botje en die van Awkwafina, bekend van Crazy Rich Asians, voor Jutter.

Foto's: AFP

2020

De nieuwe versie van De Kleine Zeemeermin volgt Dumbo, Aladdin en The Lion King op en zal begin 2020 in de bioscoop verschijnen. Naast dat hierin de klassieke nummers te horen zullen zijn, zullen er ook nieuw elementen aan de film toegevoegd worden. De regie van de remake is in handen van Rob Marshall, die onder andere ook Mary Poppins Returns en Into The Woods op zijn naam heeft staan.

Ster advertentie
Ster advertentie