Films, Series & TV

Harrie van 'Ex on the Beach' op zoek naar liefde in eigen realityserie

foto: YouTube: MTV Nederland
  1. Newschevron right
  2. Harrie van 'Ex on the Beach' op zoek naar liefde in eigen realityserie

Harrie 'de Hengst' Snijders is by far de meest spraakmakende deelnemer aan Ex on the Beach. Hij keerde al verschillende keren terug in de MTV-show, maar is binnenkort ook te zien in een eigen realityserie. In Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw gaat de 25-jarige realityster op een "serieuze zoektocht naar ware liefde".

Op date op het kamp

In het nieuwe programma reizen zestien vrouwen af naar het woonwagenkamp om met Harrie op date te gaan en te ondervinden of een leven op het kamp iets voor hen is. De deelnemers zullen echter niet alleen Harrie moeten zien te overtuigen, maar ook zijn familieleden. Zijn moeder, zus en oma zullen allemaal helpen bij het uitzoeken van de perfecte match.

In de eerste dubbele aflevering worden er al meteen acht kandidaten naar huis gestuurd. Vervolgens moet elke week een vrouw haar speciale tiara inleveren, totdat er uiteindelijk één iemand overblijft.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Liefde of lust?

Hoe serieus die zoektocht daadwerkelijk wordt, moet nog blijken. Harrie is momenteel namelijk weer te zien in Ex on the Beach: Double Dutch en het lijkt erop dat hij er alles aan gaat doen om zijn huidige record wat betreft bedpartners in het programma te verbreken. "Ik kom hier niet voor liefde, dan moet je aan 'Boer Zoekt Vrouw' meedoen."

Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw is vanaf 11 augustus wekelijks om 20.30 uur te zien op TLC en bij Discovery+.

Ster advertentie
Ster advertentie