Up 2 Date

Ex on the Beach-ster Dusty kan weer lopen na zwaar scooterongeluk

  1. Newschevron right
  2. Ex on the Beach-ster Dusty kan weer lopen na zwaar scooterongeluk

Realityster Dusty Taconis (23) is aan de betere hand na zijn zware scooterongeluk twee weken geleden. Zijn familie laat via Instagram weten dat hij inmiddels is ontwaakt uit zijn coma en dat hij zelfs al kan staan en kleine stukjes kan lopen.

Hersenzwellingen

Dusty moest na zijn heftige ongeluk op de boulevard in Zandvoort een zware hersenoperatie ondergaan, omdat hij werd getroffen door meerdere hersenbloedingen en zwellingen in de hersenen. Wonder boven wonder herstelde de Ex on the Beach-ster relatief snel en liet zijn zus vorige week op Instagram weten dat hij weer zelfstandig kon ademen en niet meer kunstmatig in coma werd gehouden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Staan en lopen

Nu komt de familie opnieuw met een update dat het beetje bij beetje beter gaat met Dusty. "Vandaag de dag kan Dusty al staan en lopen. Ook zegt hij soms kleine woordjes als ‘ik hou van jou’ en knuffelt ons vaak", schrijft zijn zus Daisy op Instagram. Op de foto die de familie deelt is te zien dat Dusty inmiddels aan de betere hand is in vergelijking met zijn situatie na het ongeluk. Verder valt in de verklaring te lezen dat de realityster weer bij kennis is en communicatie in beperkte vorm mogelijk is.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie