Up 2 Date

Dusty uit 'Ex on the Beach' ligt zwaargewond in het ziekenhuis na heftig ongeluk

  1. Newschevron right
  2. Dusty uit 'Ex on the Beach' ligt zwaargewond in het ziekenhuis na heftig ongeluk

Vandaag kwam het nieuws naar buiten dat dinsdagavond een scooterrijder zwaargewond raakte bij een ongeluk op de Boulevard Barnaart, zo meldt De Zandvoortse Courant. Inmiddels is het bekend dat de scooterrijder de 23-jarige realityster Dusty Taconis is uit Ex on the Beach. Dusty werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis in Amsterdam.

Kunstmatig in coma gehouden

Even voor middernacht reed Dusty op de Boulevard Barnaart op het fietspad richting Haarlem en om 23:45 zou hij gevallen zijn van zijn scooter. Omstanders herkenden hem meteen als deelnemer van het populaire programma. Hulpdiensten kwamen snel ter plaatse, maar hij was helaas niet aanspreekbaar en is daarna direct overgebracht naar het ziekenhuis. Naar verluidt wordt hij momenteel kunstmatig in coma gehouden. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is tot zover onduidelijk.

Vechten voor zijn leven

Zijn bedrijf The Dusty Cream liet vandaag weten dat hij op dit moment aan het vechten is voor zijn leven. "Onze gedachten gaan momenteel uit naar Dusty. Hij heeft gisteren een ongeluk gehad. Op dit moment is Dusty aan het vechten voor zijn leven. Dusty is erg sterk. We gaan alleen maar van het positieve uit." Ook kan de realityster rekenen op steunbetuigingen van vrienden. Zo roept Kosso mensen op om Dusty en zijn familie te steunen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie