Films, Series & TV

'Jersey Shore'-bruiloft Angelina eindigt in groot drama

foto: MTV
  1. Newschevron right
  2. 'Jersey Shore'-bruiloft Angelina eindigt in groot drama

Gisteravond was de laatste uitzending van Jersey Shore: Family Vacation in Amerika. Daarin was te zien hoe Angelina haar bruiloft gaf, maar dit uitliep op grote ruzie tussen haar en de andere vrouwelijke castleden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Roastspeech

Al maanden wordt er gespeculeerd in Amerika over wat er zich nou precies heeft afgespeeld tijdens de bruiloft. Bekend was dat Snooki, JWoww en Deena een speech gaven die bij Angelina niet in de smaak viel. De speech zou vol hebben gezeten met gemene grapjes en haar compleet belachelijk maken. Naar aanleiding van alle commotie besloot Snooki zelfs te stoppen met de serie.

Uitzending

In de daadwerkelijke uitzending was de speech in zijn geheel te beluisteren. "You are the trash, to our bags," klinkt het. In eerste instantie kan Angelina er nog enigszins om lachen, maar als het publiek boo begint te roepen slaat de stemming om. "Ze zetten mij compleet voorschut, ik ben woedend," schreeuwt een boze Angelina het naderhand uit. "Wegwezen met die camera's, ik ben er helemaal klaar mee," snauwt ze naar de cameraploeg.

Tranen

Uiteindelijk confronteert Angelina de meiden met het voorval. "Jullie zijn schaamteloos, jullie hebben mijn hele bruiloft verpest! Ik wil jullie nooit meer zien," vertelt ze boos. Deena houdt het niet droog daarna en barst uit in huilen. "Ik heb nooit iets fout willen doen, het waren gewoon grapjes," reflecteert ze verdrietig.

Bekijk hieronder de hele uitzending.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie