Films, Series & TV

Joe's nieuwe crush onthuld in trailer derde seizoen 'You'

foto: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Joe's nieuwe crush onthuld in trailer derde seizoen 'You'

Het derde seizoen van de Netflix-serie You komt op 15 oktober en daar hoort natuurlijk een goede trailer bij om in de mood te komen! De streamingdienst dropte daarom vandaag een trailer waarin het een en ander bekend wordt over het nieuwe seizoen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Het monster'

In de trailer is onder meer de geboorte van Joe's (Penn Badgley) zoontje Henry te zien. Op de achtergrond is de stem van Joe te horen die tegen zijn zoontje zegt: "Voor jou verhuisde ik naar een zielloze buitenwijk. Voor jou zou ik trouwen met het monster: je moeder, Love." Het is dus duidelijk dat Joe alles behalve blij is met zijn geliefde Love (Victoria Pedretti).

Alles gaat fout

"Wat kan er fout gaan?", valt er nog uit Joe's mond te horen in de trailer. Nou, alles. Vooral als Joe geobsedeerd raakt door een nieuwe crush. In de laatste aflevering van het tweede seizoen was te zien hoe Joe door de schutting van zijn nieuwe huis gluurde naar zijn buurvrouw en mogelijk nieuwe slachtoffer. Fans van de serie speculeerden vervolgens op social media wie die mysterieuze vrouw zou kunnen zijn. Volgens de meest populaire theorie zou het niemand minder dan zijn moeder zijn.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nieuwe obsessie

Maar niet blijkt minder waar te zijn. Nu wordt namelijk bekend dat het helemaal niet om Joe's moeder gaat, maar om een nieuwe vrouw waar Joe geobsedeerd door raakt. Al gauw merkt Love dat hij nogal afgeleid is en de twee gaan in relatietherapie. Maar ze maken uiteraard ook weer slachtoffers, zoals in de trailer te zien is.

Ster advertentie
Ster advertentie