Films, Series & TV

Power Ranger Pua Magasiva dood aangetroffen in huis

foto: youtube/morphinlegacy
  1. Newschevron right
  2. Power Ranger Pua Magasiva dood aangetroffen in huis

De Nieuw-Zeelandse acteur Pua Magasiva is op 38-jarige leeftijd overleden. Het lichaam van de acteur, die beroemd werd dankzij Power Rangers, werd zaterdagochtend gevonden in een huis. Over de precieze doodsoorzaak is niets bekendgemaakt, maar volgens de politie waren er geen verdachte omstandigheden.

Rode Power Ranger

Pua Magasiva kennen de meesten van ons als de rode Power Ranger Shane Clarke in de Power Rangers Ninja Storm. In Nieuw-Zeeland speelde hij ook in Shortland Street, één van de populairste soaps van het land.

"We zullen je missen"

Power Rangers-ster Jason Chan schrijft op Facebook dat hij het ongelofelijk tragisch vindt dat een van de Rangers-familieleden er niet meer is. "Het zal nooit meer hetzelfde zijn. Pua, we zullen je ongelofelijk missen. Jij gaf ons voor en achter de schermen energie. Altijd lachen, giechelen en bezig met grappen uithalen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Tragisch nieuws

De productiemaatschappij van Shortland Street laat weten dat ze kapot zijn van het tragische nieuws. "Pua was al jaren een geliefd lid van de South Pacific Pictures-familie. Onze gedachten gaan uit naar de familie van Pau."

Privéleven

Pua laat een vrouw en twee dochters achter.

Ster advertentie
Ster advertentie