Films, Series & TV

Nieuwe trailer voor Marvel's superheld Luke Cage

  1. Newschevron right
  2. Nieuwe trailer voor Marvel's superheld Luke Cage

Wie met enige regelmaat onderuitgezakt op de bank voor goud gaat op het onderdeel Netflix & Chill, kan het niet zijn ontgaan dat de Amerikaanse on demand dienst over een flinke stal vol Marvel-helden beschikt. Na Daredevil en Jessica Jones is het op 30 september tijd voor de imposante torso van Luke Cage en daar heeft Netflix vandaag een nieuwe trailer van gedropt.

Herrie in Harlem

In de trailer is goed te zien dat Cage aan zijn krachten komt door een mislukt experiment in de gevangenis waar hij jaren opgesloten zat. Eenmaal vrij wil hij het liefst met rust gelaten worden, maar New York heeft hem nodig. Niks op tijd naar bed dus, maar hele nachten doorhalen om de straten van Harlem een beetje veiliger te maken. Go Luke!


Spin-off

Daar waar The Punisher er in het tweede seizoen van Daredevil met het hart van de kijker vandoor ging, heeft het er alle schijn van dat we in Luke Cage vooral Misty Knight in de gaten moeten houden. Deze week kwam naar buiten dat ze bij Marvel en Netflix zo enthousiast zijn over haar karakter, dat ze een spin-off nu al serieus overwegen. We gaan het zien.

Seriestress? Ga voor recencies van de beste én slechtste series ook naar npo3.

Ster advertentie
Ster advertentie