Films, Series & TV

Setfoto's van La Casa de Papel 3 zorgen voor speculaties

foto: YouTube: Netflix América Latina
  1. Newschevron right
  2. Setfoto's van La Casa de Papel 3 zorgen voor speculaties

Word je al enthousiast bij het horen van Bella Ciao en kan je niet wachten op het nieuwe seizoen van La Casa de Papel? Check dan deze backstage beelden van de set. De persoon die we daarop zien, zorgt namelijk voor veel speculaties over de verhaallijn van het derde seizoen!

LET OP, SPOILERS!

LEEFT BERLIN?

We zien op de beelden namelijk een hereniging van El Professor met... Berlin! Zou dat betekenen dat hij toch nog leeft? Of zullen er flashbacks gebruikt worden? Sommige fans speculeren zelfs dat het nieuwe seizoen zich misschien wel vóór het eerdere verhaal zal afspelen. Wat het ook is, we zullen nog even moeten wachten op het antwoord. Het is nog niet bekend wanneer het derde seizoen op Netflix zal verschijnen, maar naar verwachting zal het ergens begin dit jaar zijn.

"Er zijn overal foto's van ons. Hoe minder de @politie van ons weet, hoe beter. We vragen om wat meer discretie de volgende keer alsjeblieft"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nieuwe namen

De opnames vinden (deels) plaats in Florence in Italië. Wat er verder precies gaat gebeuren, is nog niet duidelijk. Uit een eerdere teaser bleek al dat de oude cast in ieder geval weer compleet is. Daarnaast zijn er ook al een paar nieuwe namen bekend: Hovik Keuchkerian als Bogotá, Najwa Nimri als Alicia, Fernando Cay als Tamayo en Rodrigo de la Serna als The Engineer.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Koppel

Tot het nieuwe seizoen uit is, kun je nog genieten van de romantische kiekjes van 'Denver' en 'Alison Parker'. De twee, die ook samen in de serie Élite
speelden, zijn namelijk een love couple!

Ster advertentie
Ster advertentie