Naar homepage
Films, Series & TV

Eerste beelden La Casa De Papel seizoen 3

  1. Newschevron right
  2. Eerste beelden La Casa De Papel seizoen 3

De professor en zijn crew van La Casa de Papel hebben elkaar weer gevonden! Dat heeft Netflix bekendgemaakt in een video waarin de hoofdrolspelers hun leider ontmoeten terwijl Bella Ciao op de achtergrond draait. Wie goed oplet ziet ook een mysterieus persoon in de groep zitten. Wie zou dat zijn?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

---LET OP: SPOILERS COMING---

Berlin

Professor, Tokio, Denver, Rio, Helsinki en Nairobi feesten erop los om te vieren dat het derde seizoen van La Casa de Papel eraan komt. Het vreemdste aan de trailer is dat aan het einde zelfs Berlin opduikt. Hij was overleden aan het einde van het tweede seizoen. Leeft Berlin nog, of zou hij alleen gebruikt worden in flashbacks?

Wanneer verschijnt seizoen 3?

De antwoorden op al je vragen rondom de grote overval in La Casa De Papel, worden waarschijnlijk pas in 2019 beantwoord, want het lijkt erop dat het nieuwe seizoen dan pas verschijnt.

Wat is La Casa de Papel?

La Casa de Papel is een spannende Spaanse serie over een briljante overval op de Koninklijke Munt van Spanje. Een man die El Professor wordt genoemd heeft een crew van criminelen weten te verzamelen en zover gekregen om maanden aan een roof te werken en die tot in de details uit te werken. Wat volgt is een sicke gijzeling en een spannend kat-en-muisspel met de Spaanse politie.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie