Films, Series & TV

Netflix brengt eerste trailer uit van deel 5 van 'La Casa de Papel'

foto: YouTube: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Netflix brengt eerste trailer uit van deel 5 van 'La Casa de Papel'

Nadat Netflix vorige week met een kleine teaser kwam is het vandaag eindelijk zo ver. Netflix heeft vandaag de eerste trailer uitgebracht van deel 5 van La Casa de Papel. Op basis van de trailer lijkt de populaire Spaanse serie qua verhaal nog spannender te gaan worden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Onzekere situatie

In de trailer valt te zien dat El Professor onthult dat de regenwatertank ontdekt is en dat het leger de bank, waar de Spaanse bankovervallers in opgesloten zitten, gaat binnenvallen. Daarnaast ziet het ernaar uit dat de situatie waarin de bende zich bevindt nog onzekerder is geworden, waardoor hun einde in zicht lijkt te zijn. Zo zitten ze al meer dan honderd uur opgesloten, is een bendelid om het leven gekomen en weten ze niet hoe ze uit de Spaanse bank moeten ontsnappen.

Deel 5 in tweeën gedeeld

Hoewel deel 5 van La Casa de Papel het einde inluidt van de hitserie houdt Netflix de spanning er goed in. Zo verschijnen de afleveringen van deel 5 in twee delen. Vanaf 3 september verschijnen de eerste 5 afleveringen op Netflix, terwijl de laatste 5 afleveringen op 3 december verschijnen.

Ster advertentie
Ster advertentie