Films, Series & TV

Realityserie over topmodel Summer de Snoo (11) binnenkort te zien bij Videoland

foto: ANP Kippa
  1. Newschevron right
  2. Realityserie over topmodel Summer de Snoo (11) binnenkort te zien bij Videoland

Summer de Snoo krijgt haar eigen realityserie. Het nog maar 11-jarige meisje uit Rotterdam timmert nu al hard aan de weg als topmodel en wordt ook wel 'de nieuwe Doutzen Kroes' genoemd. In Summer - Picture Perfect geeft ze een kijkje in haar bijzondere leven.

Succes

De realityserie, die vanaf 8 september op Videoland te zien is, gaat over hoe het is om op zo'n jonge leeftijd al zo veel succes te hebben. De ambitieuze Summer tekent binnenkort een contract in Milaan, heeft al een deal in Amerika en verhuist daar mogelijk met haar familie naartoe. Tegelijkertijd is ze ook nog gewoon een jong meisje uit Rotterdam-Zuid dat van voetballen houdt en graag tijd doorbrengt met familie en vrienden.

Kritiek

Daarnaast gaat de driedelige serie over de enorme media-aandacht die Summer krijgt. Ze heeft veel fans die haar aanmoedigen in haar carrière, maar niet iedereen is zo enthousiast. Er is ook veel kritiek op Summer en dan vooral op haar familie. Is ze niet veel te jong om topmodel te zijn? Hoort ze zich als kind niet te focussen op school in plaats van hard te werken? En is Summer wel in staat om haar eigen keuzes daarover te maken?

Ster advertentie
Ster advertentie