logo
Films, Series & TV

Angelina Jolie is terug in trailer 'Maleficent: Mistress of Evil'

bron: YouTube: Walt Disney Studios
  1. Newschevron right
  2. Angelina Jolie is terug in trailer 'Maleficent: Mistress of Evil'

Disney dropte eerder vandaag al de eerste teaser van Mulan, maar er zijn meer veelbelovende beelden vrijgegeven. Angelina Jolie keert vanaf 18 oktober namelijk terug als de duivelse Maleficent, ook wel bekend als de heks uit Doornroosje. Na het succes van het eerste deel in 2014 duikt de actrice nu opnieuw in de huid van deze slechterik voor het vervolg: Maleficent: Mistress of Evil. En haar kaaklijn is strakker dan ooit.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Cast

In de trailer van de nieuwe film is ook Elle Fanning (The Neon Demon, Super 8) terug als Aurora. Een nieuw gezicht is dat van Michelle Pfeiffer (Batman Returns, Scarface) als de concurrerende Queen Ingrith. Ook nieuw is Chiwetel Ejiofor (The Lion King, 12 Years A Slave) die samen met een hele groep aan gehoornde, gevleugelde (en gespierde) wezens kennismaakt met Maleficent aan het einde van de trailer.

VAN SLECHTERIK NAAR SUPERHELD

Tegen de tijd dat we Angelina weer over het witte doek kunnen zien vliegen, is ze als het goed is zelf bezig met de opnames van een hele andere film. Ze schijnt namelijk een hoofdrol te gaan spelen in de nieuwste Marvel-film The Eternals.

Ster advertentie
Ster advertentie