Films, Series & TV

Er komt een 'Saw 9' met Chris Rock en Samuel L. Jackson

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Er komt een 'Saw 9' met Chris Rock en Samuel L. Jackson

Ben je klaar voor een compleet nieuwe Saw-film? Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een negende deel van de legendarische en gruwelijke horror-filmreeks.

fan

In mei werd al bekend dat Chris Rock samenwerkte met productiebedrijf Lionsgate om weer nieuw leven te blazen in de Saw-franchise. De comedian is zo'n fan van Saw dat hij zelf met een idee kwam voor een nieuwe film.

samenwerken

Nu is er iets meer bekendgemaakt over de film. Chris Rock heeft namelijk niemand minder dan Samuel L. Jackson gevraagd om samen met hem deel uit te maken van de film. "We kunnen niet wachten om dit onverwachte en duistere nieuwe verhaal te onthullen aan de fans van deze franchise. Dit is next level 'Saw' op volle sterkte", laat de voorzitter van Lionsgate weten in een statement.

Cast

Er is nog weinig bekend over het verhaal van de film, maar Chris Rock zal een politieagent gaan spelen die een serie van gewelddadige misdaden onderzoekt. Samuel L. Jackson zal in de rol van zijn vader kruipen. Max Minghella, die je kunt kennen als Nick uit The Handmaid's Tale, speelt de partner van Chris. Ten slotte heeft ook Marisol Nichols (Riverdale) een grote rol te pakken als hoofdinspecteur.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Saw

De eerste Saw-film werd voor het eerst vertoond in 2004 en werd een groot succes. Daarna volgden er nog zeven andere films. Het laatste deel, Jigsaw, draaide in 2017 in de bioscoop.

In elke film uit de Saw-reeks worden mensen door Jigsaw - of een van zijn handlangers - ontvoerd en moeten ze kiezen tussen een gruwelijke dood of op een pijnlijke manier in leven te bleven.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie