Films, Series & TV

Angstaanjagende nieuwe film Jigsaw volgende week in de bioscoop

foto: YouTube Lionsgate Movies
  1. Newschevron right
  2. Angstaanjagende nieuwe film Jigsaw volgende week in de bioscoop

Jarenlang kwam er standaard een nieuwe film van SAW uit tijdens Halloween, totdat de filmreeks in 2010 stopte. Zeven jaar was het stil rond de legendarische horrorreeks, maar volgende week komt de langverwachte nieuwe film Jigsaw uit. En geloof maar dat je een schone onderbroek mee moet nemen naar de bios!

Het leven

In de SAW-reeks draait het allemaal om John Kramer. Hij wil de mensen bewust maken dat het een voorrecht is om te leven en dat het leven waardevol is. Iedereen die zondigt, moet daarvoor boeten. Hij laat de mensen gruwelijke spellen spelen, waarbij ze zich aan de regels moeten houden. Dat is de enige mogelijkheid om te overleven. Doen ze dat niet, dan gaan ze op een gruwelijke manier dood. Mensen worden bijvoorbeeld door midden gezaagd of verdronken.

Levend?

Ook in de nieuwe film worden mensen op een angstaanjagende en verschrikkelijke wijze vermoord. Er worden een aantal lichamen gevonden. Volgens onderzoekers kan er maar één dader zijn: John Kramer. Maar dat kan helemaal niet? John Kramer is al jaren dood. Zou hij dan toch nog leven?

Vanaf volgende week vrijdag is de film (16+) in de bioscoop te zien. Bekijk hier alvast de creepy trailer:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie