Films, Series & TV

Angstaanjagende Indiase horrorserie Ghoul verschenen op Netflix

foto: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Angstaanjagende Indiase horrorserie Ghoul verschenen op Netflix

Een Indiase geheim agent gespeeld door Radhika Apte krijgt in de horrorserie Ghoul de taak om een gevaarlijke gevangene te ondervragen in een claustrofobische kamertje. De terrorist herhaalt de hele tijd een zinnetje en uiteindelijk ontdekt agent Nida dat het om iets lugubers gaat over het exposen van schuldige mensen en het eten van lichaam. Het klinkt onmenselijk en dat lijkt de terrorist in de enge trailer ook te zijn.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Monster

Tijdens de ondervraging speelt de terrorist spelletjes met zijn ondervragers, maar het wordt pas echt scary als blijkt dat hij de diepste geheimen van de agenten kent. Zoals je in de trailer van Ghoul al kan zien, hebben we te maken met een monster die het gemunt heeft op de agenten.

Creepy

De producenten van Paranormal Activity en Insidious zijn door Netflix ingeschakeld om een creepy sfeer te creëren en dat lijkt goed te lukken. Alleen al de klassieke muziek die je door de hele gevangenis heen hoort jaagt je de stuipen op het lijf. Kijk de Netflix-serie die deze week is verschenen alleen als je tegen horror kan, want anders kan je de serie beter links laten liggen.

Ster advertentie
Ster advertentie