Naar homepage
OMG

Mike had horrornacht door MDMA: "Geen geld, ID of telefoon meer!"

foto: Unsplash
  1. Newschevron right
  2. Mike had horrornacht door MDMA: "Geen geld, ID of telefoon meer!"

Wat is het gekste dat jij ooit hebt gedaan terwijl je dronken was? In de FunX-app kwamen de gekste antwoorden binnen bij Susan in Jouw Stad. De ene probeerde zijn sokken aan toevallige voorbijgangers te laten ruiken. Er was een luisteraar die over de schoenen van haar vriendin had gekotst, maar zich niets meer herinnerde. En een stel vriendinnen is ooit in ondergoed wezen twerken op het balkon, terwijl de buurman toekeek.

Alles of niets

Het sickste verhaal kwam van Mike. Hij was niet onder invloed van alcohol, maar van MDMA op een feestje in Bloemendaal. En als Mike naar een feestje gaat, dan is het alles of niet. Hij werd diezelfde avond van het festivalterrein getrapt, maar het gestoorde gedeelte van dit verhaal gebeurde pas na het feest.

Rukken in het gangpad

Mike was zo onder invloed van MDMA, dat hij zichzelf in zijn blote reet aan het aftrekken was in het gangpad van de volle feestbus waarmee hij terugreed naar Den Haag. Dit verhaal wordt overigens erger. Mike werd de volgende dag namelijk niet thuis wakker, maar in het politiebureau aan de Jan Hendrikstraat. Hij had niets meer bij zich. De politieagenten vertelden dat ze hem bij het Centraal Station hadden gevonden. Mike had op dat moment blijkbaar alleen nog een boxer aan en stond tegen een muurtje te leunen. "Ik had helemaal niets meer", zei Mike tegen Susan. Kleren had hij dus niet meer, maar ook "geen identiteitsbewijs, geen geld en geen telefoon."

Ster advertentie
Ster advertentie