Films, Series & TV

Ewout onderzoekt sekstoerisme in Thaise Pattaya: "Het is de grootste hoerenstad van de wereld"

foto: Screenshot RTL 5
  1. Newschevron right
  2. Ewout onderzoekt sekstoerisme in Thaise Pattaya: "Het is de grootste hoerenstad van de wereld"

In de reportageserie Ewout: neemt Ewout Genemans een kijkje achter deuren die normaal gesproken gesloten blijven. In de eerste aflevering verdiept hij zich in de Thaise seksindustrie. Zo loopt hij mee met Nederlandse mannen die - naar eigen zeggen - op zoek zijn naar echte liefde in Thailand.

Thaise seksindustrie

Ewout wordt door de Nederlandse Huig meegenomen naar de strip in de stad Pattaya, die onder meer bekendstaat om het sekstoerisme. Huig kent de strip op zijn duimpje en laat Ewout alle ins en outs zien. Hij vertelt dat er veel Europeanen naar de stad komen die op zoek zijn naar een vrouw en dat het een heus Walhalla is voor deze toeristen. "Je kunt hier met relatief weinig geld veel doen. Als je hier komt met een AOW-uitkering dan ben je hier de koning. Dan heb je een goed leven", aldus Huig. De gids noemt Pattaya de grootste "hoerenstad van de wereld" en zegt dat het hier alleen maar om geld draait. "Je wordt hier letterlijk en figuurlijk leeggezogen. Wanneer je in Nederland bij de pinautomaat staat, sta je er alleen. Hier staan er twee of drie vrouwen om je heen", legt de gids uit.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Echte liefde

Huig vertelt dat veel toeristen de hoop hebben in Thailand hun ware liefde tegen het lijf te lopen. Volgens hem gaat dit echter nooit gebeuren: "Je gaat mij niet vertellen dat een meid van 25 jaar stapel verliefd wordt op een man van 70. Dat kan niet", zegt Huig. Volgens hem gaat het de vrouwen dan ook alleen maar om geld.

De hele aflevering is inmiddels te bekijken via Videoland.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie