logo
Films, Series & TV

10 old school series om te streamen voor een nostalgisch gevoel

bron: YouTube: Het Huis Anubis
  1. Newschevron right
  2. 10 old school series om te streamen voor een nostalgisch gevoel

In deze coronatijd kan het geen kwaad om een aantal series op je ‘nog te bekijken-lijstje’ te zetten en daar helpen wij je graag mee. Vandaag teasede Videoland op Facebook al met een hint over een oude serie, die deze zomer te zien is op hun platform. Kan je daar niet meer op wachten en heb je nu al zin om een nostalgisch gevoel te krijgen? Dan kan je nu al op Videoland, Netflix en Disney+ terecht voor andere series die je herinneren aan je childhood.

1. het Huis Anubis (Binnenkort op Videoland)

Videoland plaatste vandaag een aankondiging op Facebook. Ze geven een hint over een serie die deze zomer bij hun te streamen is. De hint is ‘Sibuna’ en voor degenen die deze serie vroeger hebben gekeken is het dan ook wel duidelijk dat het om Het Huis Anubis gaat! Wanneer de avonturen van Nienke, Fabian, Appie en de andere bewoners van het mysterieuze huis precies op Videoland te zien zijn, is nog niet duidelijk.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

2. iCarly (Videoland)

De liveshow van Carly, Sam en Freddie was vroeger een super nieuw en cool concept. Nu is zo’n liveshow misschien wel minder bijzonder, maar toch blijft het leuk om iCarly te kijken. Sam die weer kattenkwaad uithaalt, Carly’s broer Spencer die weer iets in de fik steekt en Nevel die de show hackt, het is nooit saai bij Carly thuis. Elke zaterdag komt er een heel seizoen van iCarly op Videoland, dus je bent wel een tijdje zoet.

3. Zoop (Videoland)

In de dierentuin van Zoop gebeurde er altijd wel iets geks. Als je het leuk vindt om herinneringen op te halen of de jonge versies van onder anderen Nicolette van Dam weer te zien shinen: er staan maar liefst drie seizoenen van Zoop op Videoland.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

4. Spongebob (Videoland en Netflix)

Voor degenen die de schaterlach van de gele spons gemist hebben, is het goed om te weten dat Spongebob op Videoland en Netflix staat! Op Netflix staat alleen seizoen 5 en op Videoland alleen seizoen 10. Wil je toch meer seizoenen zien? Dan kun je op Netflix bij instellingen de taal van Nederlands naar Engels zetten, zo kun je ook seizoen 6 en 7 bekijken.

5. Victorious (Netflix)

De serie die gaat over Tori Vega en haar vrienden die op een nogal bijzondere en hele creatieve school zitten, Victorious, kan je ook op Netflix aanschouwen. Seizoen één met daarin twintig afleveringen staan online.

6. H2O (Netflix)

Vroeger was je misschien wel jaloers op de superkrachten van Cleo, Emma en Rikki van H2O. Ze kunnen water in ijs veranderen, laten koken en verplaatsen. Alsof dat nog niet genoeg was, kunnen ze ook nog zwemmen als zeemeerminnen. Of je nu nog steeds in de schoenen van de drie dames wil staan kan je opnieuw uitvinden, want er staan van deze Australische serie twee seizoenen op Netflix.

7. Pokémon (Netflix)

Er zijn veel mensen die alleen al bij het denken aan Pokémon nostalgische gevoelens voelen opborrelen. Behoor jij ook tot deze groep? Dan kan je je hart ophalen op Netflix, waar maar liefst drie seizoenen van de animeserie te zien zijn.

8. Avatar (Netflix)

De avonturen van Aang en zijn broer en zus kon je vroeger op Nickelodeon checken, maar nu staan er gewoon drie seizoenen op Netflix.

9. Hannah Montana (Disney+)

"You get the best of both worlds" op Disney+. Je kan op de streamingsdienst namelijk niet alleen de Hannah Montana-serie checken, maar ook Hannah Montana: The Movie is op Disney+ te zien. Dat wordt de hele dag meezingen met de iconische Hannah Montana-liedjes.

10. The Suite Life of Zack & Cody

Van het kijken naar Zack & Cody die een hotel op stelten zetten krijg je vast niet snel genoeg. Gelukkig kan je bij Disney+ aan je trekken komen, want er staan drie seizoenen van The Suite Life of Zack & Cody met de tweelingbroers en alle leuke hotelmedewerkers op de streamingsdienst.

Ster advertentie
Ster advertentie